Що потрібно знати про полуничний повний місяць
у Козерозі в червні 2024
 

Червнева Повня досягає своєї найвищої точки 22 червня 2024 року приблизно об 01:07 GMT, лише за день до сонцестояння.
Цей Повний місяць називається Полуничним Місяцем, і це дещо неправильна назва. Місяць, звичайно, не стає полунично-рожевим, скоріше назва походить з колоніальних американських, індіанських та європейських джерел. Цей Місяць, що припадає приблизно на початок літа для жителів Північної півкулі, сповіщатиме про прибуття стиглої полуниці та інших фруктів, готових до збору.

Що відбувається, коли повний місяць настає в день сонцестояння?
Це буде унікальний Місяць як для тих, хто знаходиться в Північній, так і в Південній півкулях, оскільки саме цей Місяць припадає на момент сонцестояння. Повний місяць збігається з сонцестоянням лише раз на 19 або 20 років, тому це відносно рідкісне явище, коли вони вишиковуються в лінію.
Чому це важливо? Літнє та зимове сонцестояння впливають на те, як ми бачимо розташування Місяця на небі.
У день зимового сонцестояння Місяць видно в найвищій точці неба, тоді як під час літнього сонцестояння Місяць знаходиться в найнижчій точці. Чим нижче на небі сидить Місяць, тим він здається більшим. Отже, ті, хто переживає літнє сонцестояння, побачать вражаюче та яскраве видовище, коли Сонце сідає та сходить Місяць.


Чого чекати від повного місяця в Козерозі
Повний місяць може бути хаотичним. У розпал місячного циклу настрій зашкалює, темперамент може бути коротким, а енергія як для роботи, так і для спілкування сильна.
Коли Місяць і Сонце знаходяться в опозиції, як це завжди буває під час повного місяця, може бути поштовх і тяга, майже невгамовна енергія, яка відчувається всередині вас.
Це також може бути час нових усвідомлень, момент осяяння, коли приховані впливи на роботі нарешті виявляються для вас. Повний місяць може бути як дуже трансформаційним, так і повністю виснажливим.
Оскільки цей Місяць приходить до нас у Козерозі, це буде заземлення та прагматичний досвід. Козеріг особливо пов'язаний з роботою, як з вашою професійною кар'єрою, так і з вашими хобі та репутацією.
Цей знак, який не має часу на метушню, може запропонувати керівний вплив, який допоможе розставити пріоритети та знайти справжню втіху в будь-якій роботі, якою ви займаєтеся.
Ви відчуєте себе зобов'язаним зайняти себе, будь то догляд за трав'яним садом, оранка нової серії книг або гордість за досягнення своїх цілей на роботі.
Насолоджуйтесь цим оновленим почуттям дисципліни, поки воно триває.
Не піддавайтеся спокусі тлумачити цей вплив як такий, що тримає вас прив'язаними до дому.
Якщо ви знаєте будь-яких Козерогів, ви знаєте, що ці люди - таємні тусовщики. Скільки б вони не працювали, вони також наполегливо грають.
У вас буде стільки ж енергії для пізніх ночей, скільки і для прагматичних і корисних занять.
Ця повня стане моментом, щоб прийняти цей сплеск нової знайденої енергії та з головою зануритися в роботу над речами, які роблять вас щасливими.

Як підійти до повного місяця в Козерозі
Головна порада, якої слід дотримуватися в цей час: не паліть свічку з обох кінців.
Може здатися чудовою ідеєю прийти на роботу о 7 ранку, а потім піти випити, але робіть це занадто багато ночей поспіль, і ви виявите, що вигораєте.
Ви можете позичити стільки енергії лише з наступного дня, поки повністю не закінчитеся.
Незважаючи на те, що ви відчуєте натхнення взятися за все і вся, пам'ятайте, що вам потрібно буде спланувати невеликий час відпочинку.
Крім того, майте на увазі, що Козеріг має більше спільного зі своїм протилежним знаком Раком, ніж ви думаєте. Козеріг чутливий і легко емоційно раниться.
Оскільки Сонце в Раку вже робить нас більш емоційними, ніж зазвичай, Місяць у Козерозі може ще більше посилити нашу чутливість.
Щоб підлити масла у вогонь, Місяць зіткнувся з Нептуном, що є досить сльозливим і напруженим аспектом. Зараз не час говорити щось, що може бути неправильно витлумачено. Уникайте сухих коментарів і нетактовних жартів, щоб не образити оточуючих вас людей або не отримати ще більш різке зауваження у відповідь.
Будьте особливо уважні до того, як ви даєте зворотний зв'язок або критику, і пам'ятайте, що добре слово нічого не коштує. Замість цього постарайтеся бути ніжними з оточуючими, а особливо з собою. Доброта корисна для душі.

 
Від: Міа Штайбер
СПИРИТИЗМ І МЕДІУМИ - головна сторінка  
ЛУННЫЙ КАЛЕНДАРЬ
МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР
МІСТИКА, ЕЗОТЕРИКА, ПАРАНОРМАЛЬНІ ЯВИЩА
Головне меню Енциклопедії
Главное МЕНЮ Энциклопедии
Copyright © 2004 ABC-people.com
Design and conception BeStudio © 2024